Contact

Neem contact met ons op om een antwoord te krijgen op de vragen, die u nog heeft. Veel antwoorden vindt u al  bij veel gestelde vragen, klik hier.
Is uw vraag niet beantwoord, dan kunt u ons bellen, 06 – 5328 8866. Wanneer u de voicemail inspreekt, bellen wij u terug.

Contact per email

Stuurt u liever een email, dan is ons adres dehorizonmolenrij@gmail.com

 

De Horizon Molenrij contact kaart
Route naar De Horizon N361 Afslag Wehe den Hoorn richting Kloosterburen

Of bepaal uw route met behulp van google maps

De rit naar De Horizon in Molenrij is de moeite waard

Zodra van de snelweg bent is de rit naar Molenrij al een belevenis. U rijdt via de N361 richting Kloosterburen. Vanuit Groningen komt u langs Winsum, een dorp de moeite waard om even te stoppen, de oude dorpskern, het kinderboekenmuseum zijn een bezoekje waard. Vervolgens rijdt u via Wehe den Hoorn naar Molenrij. U kunt ook kiezen voor een kleine omweg; via naar Eenrum. Hier is de plek waar Abraham de mosterd haalt. De mosterdmakerij heeft heerlijk mosterdsoep op de kaart staan. De korenmolen De Lelie is sommige dagen geopend voor publiek. In Eenrum vindt u ook kaarsen makerij Wilhelmus. Wilt u uw ommetje nog verder uitbreiden neem dan niet richting Kloosterburen, maar kies voor Pieterburen. Het dorp dat bekend is geworden door de Zeehondencrèche en het wadlopen.

De Horizon slapen in hutten route zeehondencreche pieterburen
Eigenlijk is de zeehondencrèche een ziekenhuis

 

Komt u van de Friese kant, dan is de haven van Lauwersoog de moeite waard. Vissers schepen vertrekken van hier voor hun werk op zee. Lauwersoog is ook de vertrekhaven van de boot naar Schiermonnikoog. Rechts van de N361 is het oude land links ligt de Westpolder, het nieuwe land richting de Waddenzee, Nederlandse mooiste natuurgebied en werelderfgoed van Unesco. U neemt de afslag links naar Kruisweg. Vervolgens rijdt u door Kloosterburen naar Molenrij. Wist u dat Kloosterburen een katholieke enclave is, waar ieder jaar carnaval wordt gevierd met een heuse optocht ?Er op uit