Duurzaam bouwen, nieuwbouw hutten oktober 2015

Duurzaam bouwen is ons uitgangspunt. Dit betekent hergebruik van materialen. Goed isoleren en iedere hut een eigen verwarmingssysteem, zodat er naar vraag energie geleverd wordt.
Van alle nieuwe hutten staat het frame. Van binnen zijn het nog open ruimtes. Je krijgt nu toch al een duidelijk beeld hoe het geheel eruit moet gaan zien. Nieuwsgierige kijkers, altijd leuk, vinden het ontwerp verrassend. Allemaal zeggen ze dat de nieuwe kleine hut, hut small, aanmerkelijk groter is dan de oude kleine hut. Dit is echter gezichtsbedrog, dit idee komt door de scheefte naar buiten toe. Het totale oppervlak is het zelfde, maar deze hutten hebben een badkamer met douche en toilet. dat hadden de oude hutten niet.Voor het sanitair moest je naar het sanitairgebouw van de camping.

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-1

Alle hutten hebben een wijds uitzicht

 

De Horizon Molenrij hut nieuwbouw dec 2015-2

De hut medium heeft een overkapte veranda met oplaadpunt voor e bikes

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015 -3

Langzaam maar zeker worden de oude hutten ontmanteld

 

de Horizon Molenrij hut nieuwbouw dec 2015-4

de dakpannen van de oude hutten zijn hergebruikt

 

Uitzicht

Het uitzicht over het Groninger akkerland is ons unic selling point zoals dat zo mooi. de nieuwe hutten zijn alle vier zo geplaatst dat ze vanuit de hut een weids uitzicht is. Op het achterste veld bekent dit dat er van het winter nog stevig gesnoeid moet worden.
Het achterste, bij veel gasten zo geliefde, veldje blijft on bebouwd. Dit gaan we van het voorjaar inzaaien met akker bloemen. Tussen de bloemen wordt een pad gemaaid en een open plek waar je kunt zitten om te genieten van de vergezichten.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord