Hutten wind- en water dicht november 2015

Het is november het weerbericht is voor ons de belangrijkste pagina in de krant. Gaat het regenen, hoe is de wind?  Om alle hutten zit inmiddels de dampremmende folie. Plastic voor de ramen, dit betekent dat de hutten wind dicht zijn.  Deze weken was er vaak een stevige wind en dan moeten we alles nalopen, is er niets los ?
Voor de daken hergebruiken we de dakpannen van de oude kleine hutten, de rest moet bij besteld worden. Ondanks dakpannen en folie wordt het toch behoorlijk vochtig in de hutten. Het oorspronkelijk plan was de hutten helemaal van binnen af te maken isolatie, wandafwerking en inrichting. Maar het plan wordt gewijzigd, eerste de totale afwerking buiten. Het hout moet er nu omheen, dan zijn ze echt wind en water dicht.

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-4

Het hout zit nu om bijna alle hutten

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-6

Door het uitgekiende ontwerp lijken de hutten small groter dan de oude hutten

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-3

Ook de hutten small hebben een eigen badkamer

 

Hergebruik

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kiezen we er bewust voor om verschillende onderdelen van de oude hutten op nieuw te gebruiken. Zoals eerder gezegd gebruiken we de dakpannen, maar ook de deuren, voor de inrichting de keukentjes en de bedden. De inrichting wat betreft serviesgoed potten en pannen blijft het zelfde. Voor stoelen gaan we shoppen bij de kringloopwinkel. het wordt wel wat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord