Hutten

De Horizon heeft 3 soorten hutten, het type small, medium en large. Alle hutten hebben veel privacy.

Hut Small

De hut small is geschikt voor 4 personen en is te huur voor 1 of meerdere nachten.De hut heeft een eigen sanitair en verwarming.De leefruimte heeft een eenvoudige keuken met koelkast 4 pits gasstel, koffiezetapparaat, potten en pannen en servies. Een eethoek en een 4 persoons slaap-, lees- en speelplateau 4(80×200 cm) maken de hut compleet. Op het eigen terras staan 2 stoelen een tuinbank, een tafel en natuurlijk een houtkachel.

De Horizon Molenrij hut 2 interieur
Uitzicht vanuit de hut small

Hut Medium

Is het een hut of is het een vakantiehuisje? Laten we duidelijk zijn, voor ons is de hut medium nog steeds een hut, maar dan wel een ruime hut. Als u het een huisje wilt noemen is dit prima. Maar liever een goede hut dan een slecht huisje.
De hut medium voor maximaal 4 personen heeft eigen sanitair en verwarming. De hut is te huur voor minimaal 2 nachten. Deze hut heeft twee kleine slaapruimtes, één met een 2 persoons bed 2(80×200) en één met een stapelbed 2(80×200) . De leefruimte heeft een open keuken met koelkast 4 pits gasstel, koffiezetapparaat, potten en pannen en servies. Voor het raam een eethoek met een tafel, 2 stoelen en een bankje en er staan 2 luie stoelen. Op het eigen terras met veranda staat een tuinbank, een tafel, 4 stoelen en natuurlijk een houtkachel.

De Horizon Molenrij hutten hut 6
Eethoek met treinbank in 4 persoons comforthut

Hut Large

De hut large voor maximaal 7 personen heeft eigen sanitair en verwarming. De hut is te huur voor minimaal 2 nachten..
De hut heeft twee kleine slaapkamers, 1 met een 2-persoons bed 2(80×200) en 1 met een stapelbed 2(80×200 plus een bed (80×185). De leefruimte heeft een open keuken met koelkast 4 pits gasstel, koffie zetapparaat, potten en pannen en servies en een (slaap)bank 140×200, en een luie stoel. Topper in deze hut is de houtkachelBuiten heeft de hut een eigen terras met veranda met een tuinbank, tafel, stoelen en een houtkachel.

De Horizon Molenrij hut 4 large eethoek
Interieur hut large

Algemeen

In  alle hutten is voor ieder bed een 1 persoons dekbed en een kussen, 2 theedoeken en 2 keukenhanddoeken. U neemt uw eigen onderlaken, sloop en dekbedhoes mee.  Voor € 7,50  kunt u een linnenset huren: onderlaken, dekbedhoes, sloop en 2 handdoeken.Heeft u kinderen, dan is de kans groot dat zij graag in een tentje willen slapen.U mag bij de hut gratis uw eigen kindertent neer zetten. De kinderen maken gebruik van het sanitair in uw hut.

De hutten zijn beschikbaar vanaf 15:00 uur. Als u gereserveerd heeft, is de betreffende hut open. U kunt er zo in. In de avond komen we langs om kennis te maken. Op de dag van vertrek moet u om 10:30 uur de sleutel weer inleveren.

Als u boekt via Booking. com dan betaalt u met creditkaart  de huur exclusief toeristenbelasting via booking.com. De toeristenbelasting en eventueel huur bedsets betaalt u contant bij aankomst. Boekt u rechtstreeks, dan betaalt u huur, toeristenbelasting en eventueel huur bedsets contant bij aankomst of vooraf per bank.

Sfeer proeven? bekijk dan de foto’s van de hutten, klik hier

 

 

 

Boekingstip

de horizon slapen in hutten molenrij uitjes met kinderen schiermonnikoog
Met de boot naar Schiermonnikoog is al een avontuur

Komt u bij de Horizon, slapen in hutten. Boek dan ook een dag naar Schiermonnikoog. Met de boot van uit Lauwersoog is het slechts 45 minuten varen. U bent dan op een van de mooiste Waddeneilanden.
Schiermonnikoog voor informatie klik hier
Voor de boottijden, klik hierEr op uit