Inrichting

Inrichting, wat een dubbelzinnig woord als je het zo zonder lidwoord zegt. Van de ene betekenis wordt ik droevig van de andere heel vrolijk. Maar ja zonder lidwoord doet het woord het goed bij google.
Ik bedoel hier dus de inrichting van de nieuwe kleine hutten. Vanaf nu geheten hutten small. De andere hutten zijn logischer wijs dan hutten medium en hutten large. Deze onpersoonlijk naamgeving wordt internationaal begrepen en dat is toch wel noodzakelijk, gezien het feit dat er deze week mensen uit Moskou, Hamburg en Frankrijk hebben geboekt.

De Horizon Molenrij nieuwbouw hut small 2

Oost zijde hut 2

 

De Horizon Molenrij hut 2 zuid

Zuid zijde hut 2 met uitzicht op het land

 

Dit weekend zijn de hutten small dus ingericht. Zoals ook in de oude hutten weer 4 bedden op een rij, doet het goed in de trend attachment parenting. Dit type hut wordt heel vaak gehuurd voor 2 personen, dan heeft zo een groot bed ook wel iets.
Bij de eettafel staan niet meer onze overbekende klapstoelen. Ik heb uitgebreid geshopt in diverse kringloopwinkels en deze winter heel wat gepimpt. Natuurlijk zoveel mogelijk in onze huiskleuren blauw en groen.
Het keukentje komt  uit de oude hutten.

Last but not least de kleine maar praktische badkamer met douche en toilet. Dit  was voor ons een must, want dat betekent het einde  van het sanitair gebouw. Dus ook van de het kamperen.

 

Ontwerp truc

Voor iedereen die gaat zeggen deze hutten zijn veel groter dan oude kleine hutten. Geef ik al vast het antwoord: dat is gezichtsbedrog. De oppervlakte van de leefruimte is zelfs kleiner. Met de badkamer erbij hebben ze het zelfde oppervlak als de oude hutten zonder badkamer.  Dit vertekende beeld komt omdat de indeling anders is, de keuken tegen de achterwand in plaats van een zij wand. Maar het meest efficiënt is de zijwanden  scheef naar buiten gaan.

Allemaal kleine voordelen van een eigen ontwerp. Nu alles er in staat vind ik het echt een toppertje.

De Horizon Molenrij hut 2 interieur

Nieuwe hut

 

De Horizon Molenrij kleine hut oud

Zoek de verschillen: oude hut

 

De Horizon Molenrij hut 2 badkamer

Keukentje en in de deuropening doorkijk badkamer

 

De Horizon Molenrij Hut 2 bed

4 bedden op een rij