Kozijnen in de hutten december 2015

De laatste kozijnen zijn geplaatst. De maand december is  relatief warm, dat betekent dat we door kunnen met buitenwerk, dat is wel fijn.  Omdat alle kozijnen nu in de hutten zitten, kunnen  we zelfs het verfwerk buiten afmaken. We hadden gedacht dit allemaal in het voorjaar aan te moeten doen. Deze voorsprong is mooi meegenomen.
De hutten medium hebben ramen van 2 meter hoog. Dat betekent een vrij zicht, het geen een gevoel geeft van binnen-buiten en buiten-binnen. De hutten large hebben sinds 2013 ook deze grote ramen en de gasten vinden het ruime uitzicht geweldig. Alleen Duitse gasten hebben moeite met de grote ramen. Ze sluiten deels de gordijnen, Grappig zoals ook dit soort kleine dingen cultureel bepaald zijn.

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-4

Het hout zit nu om bijna alle hutten

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-6

Door het uitgekiende ontwerp lijken de hutten small groter dan de oude hutten

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-3

Ook de hutten small hebben een eigen badkamer

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-5

Zo’n mooie december dag dat is toch genieten

 

De Horizon Molenrij Hut nieuwbouw dec 2015-7

De hut medium heeft 2 slaapruimten en een badkamer

 

Energiezuinig

Alle hutten zijn goed geïsoleerd en alle ramen zijn thermopane, dit zorgt voor weinig warmte verlies. Iedere hut heeft een eigen hoog rendement ketel dat betekent dat de warmte afgifte geregled wordt naar vraag. De hutten large hebben ook nog een houtkachel en daar wordt veel gebruik van gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord