Roddelen

Roddelen is niet zo als het hoort, maar in ieder bedrijf komt het voor. Soms leidt het tot komische situaties.

Het was is de begin jaren van de camping. Het sanitair was nog voor, op het stuk terrein wat nu privé is. Ons huidige huis was toen het restaurant. Het was erg druk. We hadden leuk personeel om alles rond te zetten. Aan de stam tafel werd gezamenlijk koffie gedronken met veel geklets en zeker veel lachen.

Het huis achter aan de parkeerplaats stond er nog niet, daar stond hut 3, wat verscholen tussen de bosjes met veel privé ruimte er omheen. In de hut logeerde een man, in de vijftig ? Met een vrouw, we gokten, in de twintig ? Ze hadden, heel handig, een waslijn gemaakt en daar hingen string slips en bh-tjes.

Het hoort niet, maar tijdens de koffie kletsten er over. Het was duidelijk niet zijn dochter. Zijn vrouw ? We vroegen het ons af. Misschien wel een maîtresse op deze “geheime” plek ?

D. (18 jaar) een van onze jongens zag het helemaal voor zich. Er werd over en weer druk gespeculeerd. Maar kom op jongens alle gekheid op een stokje, koffie op we gaan weer aan de slag.

D. ging het sanitair schoonmaken. Nog steeds met zijn gedachten bij hut 3 dweilde hij de vloer. Opeens hoort hij achter zich een vrouwen stem :”Mijnheer mag ik wel bij u naar het toilet ?” Niet zo een heel rare vraag als iemand aan het schoonmaken is.

Verschrikt draait D. zich om  en roept met een rood hoofd:” Wat, wilt u nu ook al met mij naar bed ?”

De Horizon Molenrij interieur hut

Interieur van de hutten, deze hutten staan er inmiddels niet meer